The New Spring

Spillestedet Harders, Svendborg

lør 05 maj 2018 21:00

The New Spring udgiver nyt album - og tager på tour med band i 2018

Albummet Wholly Wholly bevæger sig over 10 numre gennem flere stemninger og tempi, åbningsnummeret “Gershwin’s Invisible Year” løfter sløret for albummets lyd lag for lag, inden den næsten Graceland-agtige folkpop perle “The Moon”lader elguitaren og trommerne eksemplificere The New Springs udvikling. Den 10 minutter lange folksymfoni “Ballad of the Unseeing Eye” tagerlytteren med på en rejse af dimensioner inden begyndelsen på enden starter med den storsvingende førstesingle “Gershwin Wakes Up Singing”.
Som altid, når The New Spring udgiver musik, er det værd at lægge mærke til lyrikken, der er underfundig og idérig fra start til slut. Med en afslappet, men sikker hånd guider Bastian lytteren igennem det hverdagstrivielle, det eksistentielle og det dødelige, mens narrativet kun i ét tilfælde skifter fra første- til tredjeperson.

Siden 2011 har Bastian Kallesøe udgivet musik under navnet The New Spring. Det startede med det selvbetitlede debutalbum, der primært var indspillet i Bastians lejlighed. Det var en poetisk undersøgelse af kærligheden i den bredest mulige betydning. Det kritikerroste andet album, Secret Armor, blev udgivet året efter, og her havde producer Aske Zidore (Oh No Ono, Choir of Young Believers) tilføjet et mere komplekst lag af effekter, klaver og percussion, der gjorde, at pladen virkelig trådte i karakter som et eksperimenterende folkalbum. I 2014 udgav Bastian sit tredje album på tre år. Late Bloomer blev indspillet på bare to dage og i den proces undlod Bastian og produceren Jens Ramon (Figurines) at bruge digitale effekter. Det resulterede i en frisk og mere traditionel lyd, hvor sangskrivningen gik tilbage til sin mest nøgne form.

Oplev The New Spring på harders d. 5. Maj

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger