Klaus Handsome og Gadens Løse Fugle

Spillestedet Harders, Svendborg

lør 23 nov 2019 21:00

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle


Legenden og troubadouren Klaus Handsome har sammen med fire af medlemmerne fra Saybia dannet et nyt orkester, og de kalder sig Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle - bandnavnet er en slet skjult reference til Gasolin' sangen ' Hva' gør vi nu - lille du'!

Bandet er et nyt dansksproget foretagende, og parterne mødte hinanden første gang i 2016 hvor Klaus Handsome supportede for Saybia på Gæstgiveren i Allinge. Det skulle vise sig at være et særdeles positivt møde, samt blive starten på et mere omfattende samarbejde, for i 2017 inviterede 'Saybiadrengene' Handsome i deres studie, for at indspille en af hans sange, med henblik på en singleudgivelse. Medstifter af Saybia Søren Huss, var i fuld gang med sit næste soloalbum, så resten af orkesteret havde dermed tid på hånden til musikalsk leg, og med udgangspunkt i Handsome's medbragte sange, tog den ene indspilning hurtigt den anden, og snart taltes der ikke længere om at indspille en single sammen, men et helt album, samt danne et orkester. Klaus havde vist sig, at være en ideel samarbejdspartner, med hans altomfavnende sind, dansksprogede lyrik og folkelige udtryk. 'Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle' var på kort til blevet en realitet.

Bandet er nu ved, at være klar med den første udgivelse, og genren ligger i pop/rock/folk universet, og med en knivspids af alt der er godt, formår de virkelig at sætte deres eget præg på genrerne.

 

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle er:
Klaus Handsome : Sang & Guitar

Jess Jensen : Keys & Kor

Kasper Rasmussen : Guitar & Kor

Jeppe Knudsen : Bas

Palle Sørensen : Trommer

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger