Sara Parkman

Spillestedet Harders, Svendborg

fre 26 nov 2021 20:00

Prisvindende Sara Parkman er det helt store nye stjerneskud på den svenske folk/indie-himmel, og hun anerkendes vidt og bredt for sine evner som både sangskriver, sangerinde og violinist! Med sit helt unikke udtryk, der involverer smuk stemningsfuld sang, violin, synthezisers, en til tider beskidt elektronisk lyd og stærke tekster, har hun allerede cementeret sit navn og ses af mange som en stor fornyer af genren! Også uden for folk-scenen høster hun respekt for sin visionære tilgang til musik!

Parkmans inspirationer kommer fra kirkemusik, traditionelle hymner og pop og hun formår at skabe noget, der bærer folk-musikken solidt ind i fremtiden! Hendes plade ”Sara Parkmans Skog” blev i 2016 en øjeblikkelig succes - også udenfor folk-scenen - og markerede hendes store gennembrud!

Siden har Sara Parkman har lavet samarbejder med nogle af svensk musiks allerstørste navne f.eks. Fever Ray, Bob Hund og Silvana Imam, og hendes musik er blevet brugt i dokumentarfilm, spillefilmen Amatörer (2018), spillet i landsdækkende radio, og hun har sammen med den mangeårige samarbejdspartner, Samantha Ohlanders, lavet et musikalsk teaterstykke, Fäboland, der har gået sin sejrsgang på teatre i hele Sverige (Riksteatern) såvel også på det svenske nationalteater!


I 2019 udgav hun albummet Vesper, der som forgængeren har taget anmelderne med storm! I denne forbindelse kommer Sara Parkman på sin første DK-turné nogensinde i 2020!
Og altså nu istedet 2021

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger