URKRAFT + SUPPORT: Archangel

Spillestedet Harders, Svendborg

fre 03 jun 2022 21:00


URKRAFT er dansk dødsmetal og har været det siden 1995. Til maj 2022 udkommer bandets 5. fuldlængde album og bag sig har Urkraft en fortælling om de mange oplevelser bandet forbinder med musikken.
Fra Ribers Gård i Svendborg til festivaller under midnatsolen på Island, baggårdsspillesteder og idrætshaller i mere end 15 forskellige europæiske lande og de neonbelyste gader i Tokyo har Urkraft spillet metal musik og mødt ligesindet under den brutale fællesnævner. 
Ikke siden midten af 00´erne har Urkraft besøgt Svendborg, men vender nu tilbage i selskab med Archangel til toppen af Møllergade, 5700 Svendborg. 
Diskografi:
Eternal Cosmic Slaughter 2004
The Inhuman Aberration 2006
A Scornful Death 2008
Our Treacherous Fathers 2019
The True Protagonist 2022
Links:
https://www.facebook.com/urkraftofficial
https://www.instagram.com/urkraftofficial
https://www.youtube.com/URKRAFTdk

 

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger